Over Paardenlief

Bij Paardenlief is naast veel liefde en aandacht voor paarden, juist ook veel liefde en aandacht voor mensen. De paarden van Paardenlief zijn Tinkers, een paardenras dat bekend staat om de mooie natuurlijke verschijning, maar ook om het goede, open en vriendelijke karakter.

Met deze paarden biedt Paardenlief activiteiten voor mensen die net even anders zijn, die net even wat meer liefde en aandacht nodig hebben, of door de juiste benadering ineens wel tot grote prestaties komen.


Jeanne Caspers weet, door haar pedagogische opleiding, deelnemers het vertrouwen te geven dat vanuit een basisvertrouwen zeer veel mogelijk is. Door mensen het gevoel te geven dat ze echt gezien en gehoord worden, ontstaat een motivatie die ze tot grote hoogte doet stijgen.


De paarden zijn hierbij zeer behulpzaam door hun gave om mensen als het ware een spiegel voor te houden, waardoor direct ervaren kan worden hoe je kunt groeien in je eigen kracht.


Wil je ontdekken welke kwaliteiten je hebt? Wil je van beperkingen mogelijkheden maken? Neem gerust contact op om te zien wat Paardenlief te bieden heeft!

Copyright © Paardenlief. Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren